Appareils et accessoires
Pandan Sponge Cake
Prép. 5min
Total 1h
8 slices
Ingrédients
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
128.1 mg
Protides
5.4 g
Calories
577 kJ /
137.9 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
12.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Pas d’évaluation
KL Hokkien Noodles
35min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Singapore Chilli Crab
50min
Char Kway Teow
25min
Cempedak Cake
1h 30min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min