Appareils et accessoires
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Prép. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
771 mg
Protides
23 g
Calories
2730 kJ /
652 kcal
Lipides
33 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Pas d’évaluation
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Risottata met kip en champignons
40min