Appareils et accessoires
Red velvet cake
Prép. 40min
Total 2h 20min
18 slices
Ingrédients
Sponge
-
grapeseed oil plus extra to grease510 g
-
buttermilk360 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract2 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tbsp
-
natural red food colouring (see Tip)3 - 4 tsp
-
caster sugar450 g
-
plain flour450 g
-
cocoa powder30 g
-
bicarbonate of soda2 ¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Icing
-
caster sugar360 g
-
cream cheese softened500 g
-
unsalted butter softened80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
338.8 mg
Protides
6.5 g
Calories
2805.9 kJ /
670.6 kcal
Lipides
43 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
67.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration cakes
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Basic cheesecake
10h
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Chewy chocolate brownies
35min
Red Velvet Cupcakes
1h
Triple chocolate muffins
20min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
30 second cupcakes
25min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Banana bread
1h 40min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cheese and bacon rolls
2h