Appareils et accessoires
Cantonese Custard Lava Mooncake
Prép. 1h
Total 8h 10min
12 pieces
Ingrédients
-
water300 g
-
salted egg yolks5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste10 drops
Lava filling
-
whipping cream40 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar15 g
Custard filling
-
cake flour40 g
-
caster sugar35 g
-
milk powder20 g
-
eggs2
-
whipping cream140 g
Mooncake crust
-
butter90 g
-
cake flour140 g
-
egg1
-
milk powder20 g
Assembly and baking
-
medium protein flour for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
64.1 mg
Protides
6.1 g
Calories
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
20.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Assorted Nuts Mooncake
Pas d’évaluation
Traditional Mooncake
2h 15min
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Pas d’évaluation
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Hakka Yam Abacus
20min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Miso Ramen
30min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Kaffir lime granita
40min