Appareils et accessoires
Black forest cake
Prép. 30min
Total 5h
12 portions
Ingrédients
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
eggs separated3
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
dark chocolate plus extra shaved, for decorating60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)800 g
-
caster sugar1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kirsch80 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
564.5 mg
Protides
5.8 g
Calories
2185.9 kJ /
520.4 kcal
Lipides
37.7 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
19.7 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oktoberfest
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tiramisu
5h 20min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Baklava cheesecake
25h 45min
Profiteroles
2h
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Bee sting cake
6h 50min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Granini slice
2h 15min