Appareils et accessoires
Vegetable and herb seasoning
Prép. 10min
Total 4h
100 g
Ingrédients
-
sea salt45 g
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)200 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
wakame flakes2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
17579.3 mg
Protides
10.3 g
Calories
1074.3 kJ /
256.8 kcal
Lipides
2.4 g
Fibre
16.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
53.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Italian sausages
40min
Spiralized vegetable crust pizza
Pas d’évaluation
Fresh Herb Dip
10min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Honeycomb
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Strawberry Swirl Cheesecake Ice Cream
6h 40min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Blackberry Port Granita
6h 30min
Coffee Candy
25min