Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
TM6 TM5 TM31

Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)

5.0 ( 3 évaluations )

Ingrédients

Sour cream pastry

  • 300 g plain flour plus extra to dust
  • 1 tbsp caster sugar
  • ½ tsp sea salt
  • 225 g unsalted butter chilled and cut into cubes
  • 120 g sour cream

Filling

  • 2 apples peeled, cored and cut into small pieces (1 cm)
  • 150 g fresh cherries or frozen, pitted and cut in half
  • 50 g caster sugar
  • 1 tbsp cornflour
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 1 tbsp lemon juice

Assembly

  • 1 egg
  • 1 tbsp water
  • plain flour to dust
  • icing sugar to dust

Infos nut.
par 1 piece
Calories
400.9 kcal / 1677.6 kJ
Protides
5.2 g
Lipides
24.1 g
Glucides
42.5 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
14.7 g
Sodium
124.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives