Appareils et accessoires
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Prép. 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingrédients
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
188.6 mg
Protides
6.3 g
Calories
723.6 kJ /
172.3 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
27.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baking bread in cast iron
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Focaccia
2h 5min
Five seed bread
1h 50min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Mick's ciabatta rolls
21h 20min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Basic bread rolls
45min