Appareils et accessoires
Dubai pistachio macarons
Prép. 40min
Total 2h
32 pieces
Ingrédients
-
kataifi pastry50 g
-
blanched almonds60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
icing sugar110 g
-
egg whites100 g
-
white sugar100 g
-
gel food colouring (green - see Tips)
Kataifi filling
-
shelled unsalted pistachio nuts35 g
-
pistachio cream (see Tips)170 g
-
tahini15 g
Chocolate
-
dark chocolate broken in pieces (2 cm)125 g
-
coconut oil1 tsp
Assembly
-
edible gold leaf to decorate
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
21.3 mg
Protides
2.3 g
Calories
483.4 kJ /
115.5 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
13.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 Std. 30 Min
Red Velvet Cupcakes
1 Std.
Little mug gingerbread houses
5 Std. 30 Min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 Min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 Min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Linguine marinara
30 Min