Appareils et accessoires
Paella
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
olive oil100 g
-
boneless chicken thighs cut in 4 cm cubes500 g
-
garlic cloves2
-
capsicums sliced300 g
-
green beans cut in 2 cm length150 g
-
carrot cut in cubes (1 cm x 1 cm)100 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
fresh rosemary (leaves only)1 sprig
-
paprika powder½ tsp
-
saffron thread1 pinch
-
water700 g
-
short grain rice (paella rice)300 g
-
lemon cut in wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
744.6 mg
Protides
29.8 g
Calories
3335.7 kJ /
797.3 kcal
Lipides
44.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
68.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Suya Beef Skewers
45 Min
Yam Pottage (Asaro)
35 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 Min
Caipirinha
5 Min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Allergen Free Melted Chocolate
10 Min
Tequila kiwi smash
5 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min