Appareils et accessoires
Ukrainian chebureks
Prép. 55min
Total 1h 35min
10 pieces
Ingrédients
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
450.2 mg
Protides
14.8 g
Calories
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
28.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ukrainian cuisine
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Croissants
16h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Potato Pancakes
45min
Footy finals hot dogs
1h 40min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Honey cake
49h 30min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Honey and herb pork loin
4h 10min
Liver Cake
1h 50min