Appareils et accessoires
Cider-Kipstoofpot
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1126 mg
Protides
287.6 g
Calories
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Lipides
250.5 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
68.2 g
Glucides
64.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Gekruide lamstaart
40min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min