Cheesecake with meringue topping

Cheesecake with meringue topping

3.6 39 évaluations
Prép. 15min
Total 3h 30min
24 portions

Ingrédients

Base
  • unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing
    130 g
  • white sugar
    30 g
  • eggs
    2
  • self-raising flour plus extra for dusting
    200 g
Filling and meringue topping
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • white sugar
    350 g
  • quark or fresh ricotta cheese, well-drained
    1000 g
  • eggs separated
    5
  • cornflour
    80 g
  • full cream milk
    650 g
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • grapeseed oil
    120 g
  • sea salt
    1 pinch

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 143.6 mg
Protides 7.2 g
Calories 1122.2 kJ / 267.2 kcal
Lipides 15 g
Fibre 0.4 g
Graisses saturées 6.5 g
Glucides 27.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...