Appareils et accessoires
Haupia Pie
Prép. 20min
Total 3h
8 portions
Ingrédients
Tart shell
-
salted butter for greasing
-
lemon zest only½
-
soft dark brown sugar60 g
-
plain flour160 g
-
sea salt1 pinch
-
macadamia nuts50 g
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
Filling
-
coconut cream400 g
-
coconut milk400 g
-
raw sugar110 g
-
sea salt1 tsp
-
vanilla bean extract2 tsp
-
cornflour80 g
Topping
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
shelled salted pistachio nuts chopped50 g
-
shredded coconut for garnishing20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
511.3 mg
Protides
9.7 g
Calories
3793 kJ /
903 kcal
Lipides
74.6 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
45.2 g
Glucides
50.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar favourites
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Berry mousse
5h
Orange curry dressing
10min
Little lemon cheesecakes
6h 20min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Hazelnut torte
3h 15min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Passionfruit and coconut slice
5h
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min