Summer ice cream cake

Summer ice cream cake

4.4 14 évaluations
Prép. 10min
Total 4h 50min
8 portions

Ingrédients

Berry coulis
  • fresh raspberries (see Tips)
    200 g
  • caster sugar
    100 g
  • lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon)
    20 g
Summer ice cream cake
  • shortbread biscuits
    230 g
  • blanched almonds toasted
    70 g
  • raw sugar
    50 g
  • eggs
    2
  • pouring (whipping) cream chilled (see Tips)
    300 g
  • rose water
    ½ tsp
  • dried cranberries
    50 g
  • green seedless grapes plus extra for decorating
    100 g
  • red seedless grapes plus extra for decorating
    100 g
  • shelled unsalted pistachio nuts
    50 g
  • fresh raspberries (optionnel) for decorating
  • strawberries (optionnel) for decorating

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 173.9 mg
Protides 8.1 g
Calories 2116.3 kJ / 503.9 kcal
Lipides 30.4 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 14.1 g
Glucides 49.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...