Appareils et accessoires
Macadamia and Parmesan biscuits
Prép. 15min
Total 25min
24 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
59.8 mg
Protides
1.7 g
Calories
264.7 kJ /
63 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
3.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche
5 Std.
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Mayonnaise
5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Brandy cream
15 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Cheesy biscuits
1 Std. 25 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min