Appareils et accessoires
Snel bladerdeeg
Prép. 30min
Total 2h
27 stuks
Ingrédients
-
boter in kleine stukjes gesneden (1-2 cm), bevroren300 g
-
meel plus extra voor het afstoffen300 g
-
water gekoeld135 g
-
zout½ - 1 theelepel
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
66.2 mg
Protides
1.2 g
Calories
502.5 kJ /
120.1 kcal
Lipides
9.1 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
8.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Vijfzadenbrood
1h 50min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Soezendeeg
2h
Gezouten-Karamelijs
14h
Bessenlikeur
30min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Banketbakkersroom
15min
Appelcake
1h
Baguette / Stokbrood
3h 45min