Appareils et accessoires
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
Prép. 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
ricelentils20 g
-
garlic clove1
-
onion quartered25 g
-
red pepper quartered (approx. 2 peppers)100 g
-
olive oil25 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)200 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade½ heaped tsp
-
water200 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling¼ tsp
-
ground cayenne pepper (optionnel)¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
483.3 mg
Protides
4.2 g
Calories
783.9 kJ /
187.4 kcal
Lipides
12.9 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
15.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Discover Thermomix®
3 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande