Appareils et accessoires
Pasta alla gricia
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
6307.7 mg
Protides
93.4 g
Calories
9114 kJ /
2178 kcal
Lipides
94.5 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
34.2 g
Glucides
254.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road to Rome
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Pas d’évaluation
Sautéing Chicken Strips
Pas d’évaluation
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Breakfast Scones
30min
Power Muesli
25min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min