Appareils et accessoires
Gingerbread ice cream
Prép. 20min
Total 10h 20min
6 portions
Ingrédients
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod1
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
caster sugar40 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
egg yolks6
-
ground ginger1 tbsp
-
mixed spice2 tsp
-
salt (optional)1 pinch
-
gingernut biscuits (see Tips)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
150.2 mg
Protides
7.6 g
Calories
2091.4 kJ /
498 kcal
Lipides
33.7 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
19.8 g
Glucides
43.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Treats
33 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Butterscotch sauce
10 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Quick fruit sponge
35 min
Meringues
5 godz.
Churros crumb (Skinnymixers)
30 min
Royal icing
5 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Plum paste
1 godz.
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min