Appareils et accessoires
Gingerbread ice cream
Prép. 20min
Total 10h 20min
6 portions
Ingrédients
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod1
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
caster sugar40 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
egg yolks6
-
ground ginger1 tbsp
-
mixed spice2 tsp
-
salt (optional)1 pinch
-
gingernut biscuits (see Tips)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
150.2 mg
Protides
7.6 g
Calories
2091.4 kJ /
498 kcal
Lipides
33.7 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
19.8 g
Glucides
43.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Treats
33 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Prune and orange stuffing
10min
Hot cross buns
1h 40min
Chocolate ice cream
12h
Plum paste
1h
Lime meringue tartlets
2h 40min
Berry and cream filo stacks
30min
Salmon en croute
50min
Apple sponge pudding
1h 20min
Shortbread
1h
Gingerbread biscuits
2h 20min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Portuguese-style custard tarts
40min