Spiced lamb flatbread

Spiced lamb flatbread

4.4 73 évaluations
Prép. 30min
Total 2h
6 portions

Ingrédients

Flatbread
  • olive oil
    20 g
  • water
    150 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour
    300 g
  • salt
    ½ tsp
Meat topping
  • garlic cloves
    3
  • brown onions cut into quarters (approx. 4)
    250 g
  • ripe tomatoes cut into quarters
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • fresh parsley leaves only
    5 sprigs
  • fresh mint leaves only
    5 sprigs
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    ½ tsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • paprika
    1 tsp
  • ground allspice
    1 tsp
  • dried chilli flakes to taste
    ½ tsp
  • pomegranate molasses
    2 tbsp
  • lamb mince
    500 g
  • pine nuts
    30 g
Assembly and baking
  • olive oil for greasing
  • plain flour for dusting
  • salt for sprinkling
  • lemons cut into quarters
    2

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 819.3 mg
Protides 25.9 g
Calories 1840.2 kJ / 438.2 kcal
Lipides 15.5 g
Fibre 6.2 g
Graisses saturées 3.1 g
Glucides 44.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...