Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
TM6 TM5 TM31

Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)

3.6 (124 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves
  • 500 g water
  • 500 g waxy Charlotte potatoes, scrubbed, diced (3 cm)
  • 200 g cauliflower florets (3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 ½ tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp chilli powder
  • 40 g vegetable oil, plus 1 tsp
  • 2 dried red chillies
  • 200 g tinned chopped tomatoes
  • ½ tsp lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
972 kJ / 232 kcal
Protides
5.7 g
Glucides
26.6 g
Lipides
11.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives