Steamed Thai-style fish cakes

Steamed Thai-style fish cakes

3.0 8 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
18 pieces

Ingrédients

  • oil for greasing
  • fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed
    2 - 4
  • fresh green beans trimmed
    100 g
  • spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
    2
    2 shallots, (approx. 40 g), cut in pieces
  • white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)
    600 g
  • Thai red curry paste to taste
    30 - 50 g
  • coconut cream
    60 g
    30 g coconut milk powder
  • egg white
    1
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • water
    1000 g
  • long red chilli thinly sliced, to garnish
    1

Infos nut. par 3 pieces

Calories 202 kcal / 840 kJ
Protides 22 g
Lipides 11 g
Glucides 4 g
Fibre 1.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...