Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
TM6 TM5 TM31

Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht

4.3 ( 55 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 100 g onions quartered
  • 30 g vegetable oil
  • ½ tsp chilli powder
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 1 ½ tsp garam masala
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 130 g tomatoes fresh, cut in pieces (1 cm)
  • 450 g lamb shoulder, boneless cut in pieces (2 cm)
  • 150 g water
  • 80 g green peppers deseeded, diced (1 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
366 kcal / 1531 kJ
Protides
21.2 g
Lipides
28.7 g
Glucides
5.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives