Appareils et accessoires
Rhubarb and blackberry breakfast tart
Prép. 40min
Total 2h 20min
8 portions
Ingrédients
Dough
-
cold water40 g
-
plain flour200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
blood orange zest only, no white pith (see Tips)1
-
salt1 pinch
-
unsalted butter90 g
-
egg1
Filling
-
raw almonds (see Tips)150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
raw sugar120 g
-
rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)350 g
-
blackberries, fresh or frozen100 g
-
egg lightly beaten1
Blood orange yoghurt
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
blood orange juice only (see Tips)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
55.4 mg
Protides
11 g
Calories
1719.7 kJ /
411 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
49.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tarte tatin
2h
Peach and plum upside-down cake
50min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Vegetarian quiche
1h 55min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Almond and pear tart
40min
Spinach and feta galette
1h 50min
Pear and chocolate frangipane
2h
Date and Orange Spread
40min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min