Appareils et accessoires
Wholemeal spelt pastry
Prép. 5min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
14 mg
Protides
9.2 g
Calories
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Pastry
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Quick beetroot relish
40min
Smashed pea and bean dip
30min
Hommus
15min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Sauerkraut
168h 35min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Mushroom tart
50min
Falafel with beetroot hommus
20min