Appareils et accessoires
Gnocchi with Taleggio Cheese
Prép. 45min
Total 1h 40min
6 portions
Ingrédients
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.6 g
Calories
2600 kJ /
622 kcal
Lipides
15.2 g
Glucides
99.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pumpkin
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Houmous
13h 30min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Mini Hamburgers
4h 5min
Chocolate Custard
1h 20min