Gnocchi with Taleggio Cheese

Gnocchi with Taleggio Cheese

2.9 9 évaluations
Prép. 45min
Total 1h 40min
6 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    35 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • water plus extra for cooking gnocchi
    1000 g
  • floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)
    370 g
  • pumpkin flesh cubed (2-3 cm)
    225 g
  • plain flour plus extra for dusting
    660 g
  • lemon peel
    1 - 2 pieces
  • medium egg
    1
  • fine sea salt
    3 ½ tsp
  • unsalted butter
    25 g
  • milk
    300 g
  • Taleggio cheese in pieces
    150 g
  • fresh chives chopped
    2 - 3

Infos nut. par 1 portion

Calories 622 kcal / 2600 kJ
Protides 21.6 g
Lipides 15.2 g
Glucides 99.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...