Sourdough Rye
TM6 TM5

Sourdough Rye

3.2 (5 évaluations )

Ingrédients

Starter

  • 350 g water, lukewarm
  • 1 Tbsp dried instant yeast
    ou 30 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g rye flour
  • 2 Tbsp caraway seeds
  • 3 Tbsp black treacle

Bread

  • 30 g unsalted butter, diced
  • 2 tsp dried instant yeast
    ou 20 g fresh yeast, crumbled
  • 115 g wholemeal flour
  • 450 g plain flour, plus extra for dusting
  • 125 g water, lukewarm
  • 1 Tbsp fine sea salt
  • olive oil, for greasing
  • 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water

Infos nut.
par 1 slice
Calories
737 kJ / 175 kcal
Protides
5 g
Glucides
31 g
Lipides
3 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
306 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives