Appareils et accessoires
Pasta with leek and ajvar
Prép. 10min
Total 30min
3 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese (optionnel) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21 g
Calories
2794 kJ /
668 kcal
Lipides
18 g
Fibre
12 g
Glucides
103 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick Easy Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Haupia Pie
3h
Vegetarian chilli
1h 5min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Pas d’évaluation
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pumpkin risotto with bacon
25min
Courgette and cod lasagne
1h
Strawberry and pear pudding
Pas d’évaluation
Ravioli with zucchini sauce
35min
Olive Spread
5min
Tuna mousse
10min