Appareils et accessoires
Artichokes Romana
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.1 g
Calories
519 kJ /
124 kcal
Lipides
10.3 g
Glucides
3.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Borscht
25min
Pears in red wine
3h 20min
Russian beetroot salad
1h 10min
Sicilian Prawn Salad
40min
Hummus
10min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Gazpacho
1h 15min
Yogurt Dressing
5min
Ratatouille
40min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Apple Wild Rice
50min