Varoma-cooked vegetable ragout with omelette

Varoma-cooked vegetable ragout with omelette

4.2 5 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
2 portions

Ingrédients

  • parsley leaves washed and dried
    4 - 5 sprigs
  • Parmesan cheese (optionnel) or other cheese
    20 g
  • garlic clove (optionnel)
    1
  • onion cut into pieces (3-4 cm)
    20 g
  • celery stalks cut into pieces (3-4 cm)
    80 g
  • carrot cut into pieces (3-4 cm)
    40 g
  • fresh basil washed and dried
    3 - 5 leaves
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • eggs
    2
  • salt
    1 level tsp
  • chopped tomatoes, canned or fresh
    400 g
  • water
    100 g
  • ham, cooked (optionnel)
    1 slice
    2 slice cheese

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 24.5 g
Calories 2704 kJ / 646 kcal
Lipides 23.8 g
Glucides 89 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...