
Appareils et accessoires
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
fresh rosemary1 sprig
-
turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied600 g
-
processed cheese slices8
-
pancetta sliced260 g
-
garlic clove1
-
shallot cut in half1
-
butter30 g
-
water300 g
-
dry white wine200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed20 g
-
Worcestershire sauce5 drops
-
cream, min. 30% fat50 g
-
freshly ground black pepper2 pinches
Infos nut. par 8 portions
Calories
3403 kcal /
14238 kJ
Protides
263 g
Lipides
255 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Focus on Poultry
10 Recettes
Suisse
Suisse