Appareils et accessoires
Orange couscous with steamed salmon
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
41 g
Calories
3204 kJ /
767 kcal
Lipides
45 g
Fibre
4 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Sesame salmon and pea soup
1h
Chocolate Fondue
15min
Veal fillet with mirabelle plums
1h 50min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Pasta salad with vegetables
1h
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Pas d’évaluation
White chocolate chip cookies
1h