Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice

Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice

4.0 3 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 45min
4 portions

Ingrédients

Seitan Roll
  • onions quartered
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • ground black pepper
    2 tsp
  • soy sauce
    30 g
  • tinned kidney beans drained (drained weight)
    100 g
  • fresh parsley leaves
    30 g
  • vital wheat gluten
    200 g
  • water
    1100 g
  • courgette thickly sliced lengthways (see tip)
    1
  • carrot thickly sliced lengthways (see tip)
    1
  • celery stalk
    1
  • fresh basil leaves
    10 g
  • hard cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • bread torn in pieces
    40 g
  • medium egg
    1
Champagne Rice
  • olive oil
    30 g
  • shallots
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • water
    500 g
  • Champagne
    500 g
    white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • long grain rice
    350 g
  • pecan nuts
    50 g
  • banana sliced
    50 g
  • fresh chives chopped
    1 Tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1196.3 mg
Protides 55.5 g
Calories 3965.8 kJ / 947.9 kcal
Lipides 25.2 g
Fibre 7.1 g
Graisses saturées 5.7 g
Glucides 103.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...