Appareils et accessoires
Fruit Tart with Camomile Custard
Prép. 25min
Total 2h
8 slices
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Camomile Custard
-
whole milk500 g
-
caster sugar200 g
-
camomile tea bags3
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs4
-
cornflour50 g
Topping
-
double cream150 g
-
fresh blackberries175 g
-
edible flowers (optionnel) for decoration
-
fresh blueberries200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.6 g
Calories
2218 kJ /
530 kcal
Lipides
28 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Frangipane Cake
1h 45min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Easter Cream Pastries
1h 15min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Apple Rose Tart
1h 40min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1h
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Chelsea Buns
1h 30min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Strawberry Bavarois
6h
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1h 30min