Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe

Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe

4.8 188 évaluation
Prép. 20min
Total 50min
4 porcje

Ingrédients

  • 500 g wody
  • 1 ½ łyżeczki soli
  • 600 g ziemniaków pokrojonych w 3 cm kostkę
  • 200 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej
  • 8 - 16 plastrów boczku, tłustego, w plastrach (100 g), wędzonego, pokrojonego w 1-2 mm plastry
  • 80 - 100 g masła, niesolonego
  • 1 - 2 łyżeczki tymianku, świeżego
    1 łyżeczka tymianku, suszonego

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porcję

Protides 8 g
Calories 1596 kJ / 382 kcal
Lipides 26 g
Fibre 2.8 g
Glucides 26 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...