Versions compatibles
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 28 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 5.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min