Curried couscous, carrot and chickpea salad

Curried couscous, carrot and chickpea salad

4.0 144 évaluations
Prép. 10min
Total 15min
6 portions

Ingrédients

  • couscous
    200 g
  • olive oil
    40 g
  • boiling water
  • piece fresh ginger cut into pieces
    3 - 4 cm
  • red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces
    30 g
  • carrot cut into pieces
    120 g
  • green capsicum cut into pieces (3-4 cm)
    ½
  • dried apricots cut into pieces (1 cm)
    50 g
  • raisins
    50 g
  • raw cashews
    50 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • curry powder
    1 tbsp
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 - 3 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 122.2 mg
Protides 10.1 g
Calories 1414.7 kJ / 336.8 kcal
Lipides 12 g
Fibre 6.7 g
Graisses saturées 1.9 g
Glucides 43.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...