Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g apă
- 1 linguriță sare, plus după gust
- 150 g alac
- 200 g ardei grași, roșii, tăiați cuburi (cca. 0,5 cm)
- 300 g piept de pui, cu sau fără piele, tăiat fâșii (cca. 5 x 1 cm)
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 2 prize piper măcinat, plus după gust
- 40 g migdale crude
- 40 g șalote
- 4 - 5 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. coriandru, pătrunjel), doar frunzele
-
20
g oțet din vin
ou 20 g oțet balsamic - 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (optionnel)
- 60 g rucola
-
20
g semințe de pin, crude
ou 20 g nuci, întregi (ex. nuci, alune)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 5 g
Recettes alternatives
Dressing cu iaurt
5min
Curry verde thai și orez cu citronelă
Pas d’évaluation
Bavareză cu alune de pădure
Pas d’évaluation
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
Pas d’évaluation
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Pas d’évaluation
Pot-au-feu
Pas d’évaluation
Cheesecake cu fistic și mango
2 godz. 30 min
Pui cu portocală, cu cușcuș perlat și semințe de pin
1 Std. 30 Min
Salată de fenicul proaspăt
10 min
Gazpacho
1h 15min
Salată de fenicul, țelină și mere verzi
15min
Salată siciliană cu crevete
40 Min