Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (optionnel)
- 20 g lente-ui, in stukken (optionnel)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
ou 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15 min