Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper Aioli
Prép. 15min
Total 20min
15 oz
Ingrédients
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
191.8 mg
Protides
0.6 g
Calories
240.6 kJ /
57.5 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Hawaiian Summer Rolls
1h
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Basil Pesto
10min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Creamy Broccoli Salad
10min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min