Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper Aioli
Prép. 15min
Total 20min
15 oz
Ingrédients
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
191.8 mg
Protides
0.6 g
Calories
240.6 kJ /
57.5 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Baba Ghanoush
1h 30min
Arrabbiata Sauce
50min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Smoked Trout Dip
15min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Turmeric Gingerade
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Lemon Caper Aioli
10min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min