Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g morcov
Aluatul shao mai
- 50 g apă
- 180 g făină
- 1 ou
Umplutura
- 300 g fleică de porc, fără os și fără șoric, tăiat cuburi (3 cm)
- 15 - 20 g ciuperci proaspete (ex. shiitake, champignon, gălbiori)
- 5 - 10 g ghimbir proaspăt, felii subțiri (optionnel)
- 270 g crevete crude, decorticate, proaspete sau congelate
- 1 lingură zahăr
- 2 linguri ulei de susan, virgin (30 g, vezi recomandarea)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper alb măcinat
- 1 linguriță amidon de porumb
- ulei vegetal, pentru uns
- făină, pentru pudrat suprafața de lucru
- 500 g apă
- Infos nut.
- par 1 bucată
- Calories
- 240 kJ / 57 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 4 g
- Lipides
- 3 g
- Fibre
- 0.2 g
Recettes alternatives
Curry verde thai și orez cu citronelă
Pas d’évaluation
Caise gătite la aburi, cu sirop de cardamom
40min
Spumă de ananas
Pas d’évaluation
Salată Green Goddess
10min
Saltimbocca cu legume și Risotto Milanese
Pas d’évaluation
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Pas d’évaluation
Mini taco cu crevete și varză de frunze
Pas d’évaluation
Salată de citrice cu vinegretă de sfeclă
Pas d’évaluation
Pot-au-feu
Pas d’évaluation
Kimchi
51 Std.
Punch Sangria cu ghimbir
Pas d’évaluation
Koftas din carne de vită cu iaurt cu șofran
1h 20min