Appareils et accessoires
White Fish Salad
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
baby carrots cut into pieces (½ in.)7 oz
-
frozen baby peas defrosted7 oz
-
white fish fillet e.g. cod, halibut or white sea bass, cut into 4 pieces14 oz
-
water21 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
potatoes cubed21 oz
-
large eggs4
-
mayonnaise10 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
19 g
Calories
2364 kJ /
565 kcal
Lipides
44 g
Fibre
5 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch Box
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cod with Citrus Butter
50min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Greek Vegetables
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Tuna with Penne Pasta
30min
Chicken Fricassee
50min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Chicken Marsala
40min
Turkey Chili
45min