
Appareils et accessoires
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
Prép. 20min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
Grilled Vegetables
-
olive oil½ oz
-
sweet corn cobs husks and silks removed3
-
zucchini halved lengthwise, seeds removed (see Tip)2
-
bell pepper stem and seeds removed, halved1
-
jalapeño peppers stems and seeds removed2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Cilantro Lime Vinaigrette
-
extra virgin olive oil7 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lime juice plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve4 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
agave1 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
374 kcal /
1565 kJ
Protides
3 g
Lipides
36 g
Glucides
14 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
451 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

BBQ Time Savers
11 Recettes
États-Unis
États-Unis

Summer Flavors
7 Recettes
États-Unis
États-Unis