Versions compatibles
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Grilled Vegetables
- ½ oz olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 7 oz extra virgin olive oil
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
1
oz Dijon mustard
ou 1 oz stone ground mustard - 1 oz agave
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 451 mg
Recettes alternatives
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Fish Tacos
45min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Southwest Quinoa
40min