Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 45 g pomidorów, suszonych, w oleju, odsączonych z zalewy
-
200
g sielawy, wędzonej, bez skóry i ości
ou 200 g siei, wędzonej, bez skóry i ości - 60 g jogurtu typu greckiego
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej (optionnel)
- Infos nut.
- par 6 porcji
- Calories
- 1649.6 kJ / 394 kcal
- Protides
- 55 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 13.5 g
- Fibre
- 2.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z makreli wędzonej
20 Min
Pasta z łososia
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Pasta z sera owczego
10min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Spaghetti z małżami, grzybami i karczochami
50min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10min