Appareils et accessoires
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), (shellfish stock), boilingseafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15.4 g
Calories
1911 kJ /
456 kcal
Lipides
21.4 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crab & Prawn Linguine
25 min
Seafood Risotto
40 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Scallops with pea purée
25 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Prawn Saganaki
35 min