Appareils et accessoires
Butternut Squash and Ginger Soup
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.3 g
Calories
761.6 kJ /
182 kcal
Lipides
10.5 g
Fibre
3.1 g
Glucides
21.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cozy Soups
10 Recettes
Canada
Canada
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Leek and Potato Soup
40min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Three Egg French Omelet
30min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Nessuna valutazione
Spicy tuna dip
5min
Grated Potato Pancakes
Nessuna valutazione
Hearty Seafood Chowder
1h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10h 55min
Chickpea soup (Revithia)
Nessuna valutazione
Roasted Chicken with Vegetables
1h 45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min