Appareils et accessoires
Butternut Squash and Ginger Soup
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.3 g
Calories
761.6 kJ /
182 kcal
Lipides
10.5 g
Fibre
3.1 g
Glucides
21.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cozy Soups
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Cod and Spinach Soup
40min
Vanilla Yogurt
Pas d’évaluation
Buckwheat Crêpes
45min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Apple Tart (TM6)
Pas d’évaluation
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Spanish Tortilla
1h
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min