Appareils et accessoires
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
Prép. 45min
Total 1h 35min
6 portions
Ingrédients
Gnocchi
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)450 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Gorgonzola Sauce
-
plain flour20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
milk300 g
-
Gorgonzola piccante, cut in pieces100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
16.2 g
Calories
1808 kJ /
430 kcal
Lipides
13.8 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Beetroot risotto
35min
Carrot and Peanut Bake
55min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Roquefort Sauce
20min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Houmous
13h 30min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Fennel Risotto
35min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min