Appareils et accessoires
Lemon Bars
Prép. 40min
Total 1h 45min
40 pieces
Ingrédients
Dough
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar50 g
-
candied lemon peel50 g
-
vanilla sugar, homemade20 g
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
egg yolk from medium egg1
-
plain flour plus extra for dusting200 g
Assembly
-
lemon thin peelings of skin only½
-
sugar120 g
-
egg white from medium egg1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
1 g
Calories
274 kJ /
66 kcal
Lipides
3 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
German Christmas Baking
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Noodle Soup
35min
Sugar glaze
5min
Scandinavian Rye Bread
27h
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
White Chocolate Cheesecake
16h
Limoncello Tarts
3h 15min
Vanilla Bean Marshmallows
2h 15min
Chocolate Macarons
25h 30min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Lemon meringue tart
2h 30min
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min