![Seafood en papillote with saffron potatoes Seafood en papillote with saffron potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C8DCA2A-9199-4F49-92BD-CA522C364AA2/Derivates/D5DB66C4-A9AB-46ED-9814-F51FD2055D6D.jpg)
Versions compatibles
Seafood en papillote with saffron potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Protides
- 36.7 g
- Glucides
- 11.5 g
- Lipides
- 12.8 g
- Graisses saturées
- 7.3 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 703.1 mg
Recettes alternatives
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Penne with mussels
1h 5 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Smoked honey and dill salmon
1h 5 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Prawn and mushroom crepes
50min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Cream of mushroom soup
20 min